ثبت نام دوره های آموزشی
دستورالعمل کنترل و نگهداری محفظه های سرد
یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
0 نظر
743 بازدید

ردیف

نام تجهیز

شرح اقدام

1

یخچال

 

1- در صورت آلودگی با مایعات بیولوژیک با محلول سفید کننده 10% باید ضد عفونی و تمیز شود.

2- هر شش ماه یک بار يخچال تمیز گردد.

3- دمای یخچال از روی دماسنج کالیبره طبق دستورالعمل روزانه ساعت 10 در فرم مخصوص ثبت شود.

4- دماسنج نصب شده در یخچال سالی یک بار توسط مراجع ذیصلاح کالیبره شود.

5- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری  با  گاز  آغشته به الکل 70 درصد  به صورت هفتگی انجام پذیرد.

 

2

فريزر منهاي بيست درجه

1- در صورت خراب شدن فریزر سریعا با شرکت پشتیبانی که شماره آن بر روی شناسنامه دستگاه قید شده، تماس گرفته شود و موجودی آن به یخچال دیگری منتقل گردد.

2- لاستیک  دور درب فریزر کنترل شود.

3- هر شش ماه یک بار فریزر تمیز گردد.

4- دمای فریزر از روی دماسنج کالیبره طبق دستورالعمل روزانه ساعت 10 در فرم مخصوص ثبت شود.

5- دماسنج نصب شده در فریزر سالی یک بار توسط مراجع ذیصلاح کالیبره شود.

6- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری  با  گاز  آغشته به الکل 70 درصد  به صورت هفتگی انجام پذیرد.

 

3

فريزر منهاي هشتاد درجه

1- در صورت خراب شدن فریزر سریعا با شرکت که شماره آن بر روی درب فریزر نصب می باشد تماس گرفته شود و موجودی آن به فریزر دیگری منتقل گردد.

2- فریزر c°-80باید هر سال فریز و دفریز شود.(باید موجودی داخل آن خالی شود و فریزر خاموش گردد و پس از تمیز کردن دوباره روشن شود).

3- لاستیک دور درب  فریزر کنترل شود.

4- هفته ای یک بار برفک درب  فریزر تمیز گردد.

5- دمای یخچال از روی دماسنج کالیبره روزانه ساعت 10 در فرم مخصوص ثبت شود.

6- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری  با  گاز  آغشته به الکل 70 درصد  به صورت هفتگی انجام پذیرد.

 

 
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر