ثبت نام دوره های آموزشی
دستورالعمل کنترل و نگهداری بن ماری
یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
0 نظر
866 بازدید

ردیف

نام تجهیز

شرح اقدام

1

بن ماری معمولی

 

1- آب بن ماری هر دو ماه تعویض شود.

2- برای جلوگیری از رسوب املاح در بن ماری از آب مقطر استفاده نمود.

3- اگر در بن ماری رسوب وجود  داشته باشد، ابتدا باید  با اسید رقیق  (محلول اسید کلریدریک  دو نرمال)  شست و شو داده  شده و سپس سریع و به طور کامل  با آب شسته شود.

4- با توجه به اینکه داغ شدن بیش از حد  المنت ها به علت خشک شدن بن ماری، موجب آسیب رساندن  به دستگاه می شود، به حداقل  حجم آب مورد نیاز جهت  حفظ کارکرد مطلوب  دستگاه توجه نمود.

5-  در ابتدا، در حين و در انتهاي انجام كار دماي دستگاه با استفاده از يك ترمومتر كاليبره چك شده و یادداشت شود.

6- کالیبراسیون دستگاه  توسط شرکت ذیصلاح سالی یک بار انجام شود.

7- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری  با  گاز  آغشته به الکل 70 درصد  به صورت هفتگی انجام پذیرد.

 

2

بن ماری شیکردار

1- برای جلوگیری از ایجاد رسوبات قارچی، آب بن ماری  هردو ماه تعویض شود.

2- برای جلوگیری از رسوب املاح در بن ماری از آب مقطر استفاده نمود.

3- اگر بن ماری رسوب داشته باشد،ابتدا باید با اسید رقیق (محلول اسید کلریدریک دو نرمال)شست وشو داده شده و سپس سریع و به طور کامل با آب شسته شود.

3- برای حذف رسوبات آهکی می توان از محلول های سرکه یا لیمو (طبق اطلاعات بروشور دستگاه) استفاده کرد.

4- با توجه به اینکه داغ شدن بیش ازحد المنت ها،  به علت کم آبی بن ماری،موجب آسیب رساندن به  دستگاه می شود، به حداقل حجم آب مورد نیاز جهت حفظ کارکرد مطلوب دستگاه توجه نمود.

5- در ابتدا، در حين و در انتهاي انجام كار دماي دستگاه با استفاده از يك ترمومتر

كاليبره چك شده و یادداشت شود.

6- کالیبراسیون دستگاه  توسط شرکت ذیصلاح سالی یک بار انجام شود.

7- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری  با  گاز  آغشته به الکل 70 درصد  به صورت هفتگی انجام پذیرد.

 

 

 
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر